Een T-shirt kopen

Raw. Graphic Slim T-Shirt | Zwart | G-Star RAW®

Dit soort dingen zijn niet erg goedkoop, maar ze zijn het geld uiteindelijk waard. Ik heb ook veel reclame gemaakt voor mijn familie en vrienden, meestal door ballonnen en shirts op prikborden en deurposten te plaatsen. Ik hoor ook graag van mijn klanten, daarom heb ik zo'n goede community van hen op deze site.

Hoeveel producten heb ik op voorraad? Meestal rond de 80 of zo.

Heb ik een rubriek "kinderen"? Ja, er is een kinderafdeling. Er zijn een aantal verschillende thema's zoals middeleeuwen, sieraden, engelen/mary's, sport, figuren en prinsessen en nog veel meer. Er zijn ook een aantal sets die u kunt kopen waarmee u uw kinderkamer kunt inrichten met wensen en dromen.

Wie heeft mijn gewoonte gemaakt? Ik weet niet wie het shirt heeft gemaakt, maar ik heb al pakken naar verschillende kantoren gestuurd en voor een ander (misschien minder interessant) project heb ik een paar T-shirts naar een kantoorprinter gestuurd. Als je ooit naar dit kantoor gaat, kijk dan eens naar de coolste t-shirts die ze onder hun bureau hebben – ik denk dat ik een NASCAR-toilet zag – Bunny Ellington, de beste chauffeur, een appel, wat sportdingen, een paar vuurwerk en een 2010 pingpongtafel met een enorme vlag die door de kamer hing.

Hoeveel? Aangepaste shirts lopen overal van $ 3 tot $ 5 of meer (afhankelijk van de maat natuurlijk).

Wat voor shirt moet ik opsturen? Nou, als je er cooler uit wilt zien, dan moet je natuurlijk een t-shirt dragen. Je kunt niet fout gaan met een t-shirt, het is in feite een gemakkelijk item om gewoon aan te trekken en het vervolgens door te geven. Het probleem met t-shirts is dat ze vaak niet erg comfortabel zijn, en ze zien er ook niet geweldig uit als ze vaak worden gedragen.

Katoen voor overhemden? Dat is een no-brainer! Verkoop van 100% katoen is gewoon zo – verdomd – voor de hand liggend. Ze zien eruit als de huid van een hrister of een stoere vent en een meisje moet ervan houden. Ze zijn gemakkelijk te bleken en dragen dunner dan een echt op maat gemaakt T-shirt.

Op maat gemaakt T-shirt bevat 97% van de tijd logobescherming.

Als het shirt vermeldt dat het is gemaakt van katoen van nurture-kwaliteit, dan krijg je dat.

Ook als het voor een speciale gelegenheid is, kunt u er zeker van zijn dat het kwaliteitscontrolepersoneel zich bewust is van het feit dat niet alle pinnen na een jaar van redelijke slijtage standhouden. Het gebeurt. Geen biggie.

Ashestood t-shirts zijn meestal dikker dan t-shirts bedoeld voor vrijetijdskleding. En het t-shirt is meestal een topje, wat betekent dat de halslijn niet zo hoog of zo strak is als op een t-shirt dat bedoeld is voor vrijetijdskleding.

Als het t-shirt van 100% katoen is, wordt het in een patroon geweven om het shirt naar uw exacte ontwerp te vormen als u het patroon kiest.

De stof van het shirt ziet er zacht en comfortabel uit, net zoals het bij jou staat. Het is de kwaliteit van het weefsel waardoor het shirt er zo uitziet.

Echt leer is niet goedkoop, maar het is het geld waard dat eraan wordt besteed.

Designer T-shirts zijn duur, maar zijn elke cent waard. Je kunt een designer-T-shirt in verschillende stijlen, kleuren en kleuren krijgen. Als je ervoor kiest om een ​​designer-T-shirt te kopen, kun je een foto e-mailen van wat je wilt dat het wordt gemaakt, en zij zullen het voor je maken. T-stukken zijn meestal beschikbaar in niet-Uncharted-gebied, maar er zijn analyses die je daarheen kunnen leiden.

De echte kickeris als je een grafisch T-shirt koopt dat je hebt ontworpen en ze je toestemming geven om het te publiceren. U kunt een T-shirt met grafische afbeeldingen al voor tee.pm verkopen.

Een graphic tee is een stukje fotokunst dat je hebt ontworpen en op een t-shirt hebt gedrukt. Deze kunt u naar iedereen mailen.