Hoe bereidt u uw kleding voor op langdurig gebruik?

Beoordeel de behoeften. Voordat u gaat kopen, informeer hoeveel mensen de wasserij bezoekt. Probeer uit te gaan van een wasbeurt van 10-15 personen. Als het er meer zijn, vermenigvuldig dat dan met twee.Bereken het aantal wasbeurten.U moet ook uitgaan van het aantal ladingen kleding voor een week. Als het meer dan één lading is, bereken dan het aantal wascycli en het gemiddelde aantal verplaatsingen per lading.

Kledingstukken opbergenWanneer u winkelt, probeer dan het kledingrek met de kledingstukken op te bergen. Dit bespaart u tijd bij het klaarmaken van het kledingrek voor de kledingstukken.U kunt tot 50% ruimte besparen door ze op te bergen.Als u de kledingstukken naar de stomerij kunt brengen, doe dat dan.Soms is uw wasmaal bevuild en u wilt niet dat het vuil wordt. U kunt de bevuilde kleding wassen voordat ze bij u worden teruggebracht.

Alles matchenU kunt tijd besparen bij het voorbereiden van uw outfits door een match voor te bereiden.U kunt een match voorbereiden door de middenvoor van een schoon overhemd te vouwen. Dan kun je het shirt gewoon in de broekzak stoppen en de randen vastzetten met een setje bijpassende bobby pins.Je kunt een eenvoudige match voorbereiden door een schoon katoenen shirt te vouwen. Vouw een een halve centimeter langs het servet. Dan gewoon tuck in het shirt in de broekzak en zet de randen van het shirt met bijpassende bobby pins.You kan een bijna volledige set wedstrijd voor te bereiden door het vouwen van een schone spijkerbroek in een been. Dan kun je de jeans eenvoudig vastzetten met bijpassende bobby pins.Je bespaart tijd met het voorbereiden van je outfits door een eenvoudige wrap voor te bereiden. Net als je haarspelden, kun je een eenvoudige omslagdoek maken door een schoon stuk katoen tot een band te vouwen. Vervolgens kun je de band gewoon om je schouders wikkelen en de randen vastzetten met bijpassende haarspelden.Je bespaart ook energie door een eenvoudig schoon washandje klaar te maken. Hang het washandje niet bij je kleren. Leg het washandje gewoon op het oppervlak en veeg uw kleding voorzichtig af.

Stel de temperatuur inEr zijn verschillende manieren om uw kledingstyle voor te bereiden op langdurig gebruik. U kunt washandjes gebruiken. Net als ouderwetse papieren handdoekjes, zal het helpen uw kleding te behouden hun vorm. U kunt ook oude badstof gebruiken. Echter, het badstof uiterste van het spectrum is waarschijnlijk te extreem. Het zal niet gemakkelijk de plooien in uw doek behouden. U kunt ook een klein beetje bloemendecoratiespray gebruiken. Spuit het gewoon lichtjes rond de buitenranden van uw kleding. Daarnaast kunt u ook stofpennen gebruiken. Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Je tekent gewoon een ontwerp direct op de stof. Je moet echter wel voorzichtig zijn bij het aanbrengen. De lengte en de breedte van het ontwerp moeten overeenkomen met het soort stof dat u gebruikt. Anders blijft het ontwerp niet behouden.

U kunt verschillende soorten decoratieve accessoires gebruiken. Laat de dames wel weten dat ze uw kleding niet snel zullen verpesten. U kunt gewoon gebruik maken van toiletartikelen verschillende soorten offunctions. Je moet ervoor zorgen dat u niet de functie van de accessoires die u gebruikt interfereren. Anders zul je niet de bedoelde Messy.