Hoe maak je een goedkope maar mooie bag strap

bag strap

Als je op ons lijkt, heb je waarschijnlijk een heleboel tassen. Je bent misschien gedwongen om ze een paar maanden op te bergen, maar als je erover nadenkt, is het hebben van zoveel tassen gewoon logisch. De beste manier om er mee om te gaan is om de beste tassenriem te maken die er is!


Home Depot kwam met het originele idee om karabijnhaken te gebruiken als houders voor verschillende kleine tassen. Nu hebben andere mensen hun originele ontwerp gekopieerd en er eenvoudige maar mooie tassengordels van gemaakt die je met helemaal niets kunt maken.
We leggen alles uit wat je moet weten over het maken van je eigen goedkope maar mooie tassengordel, van materialen en gereedschap tot instructies en stap-voor-stap tutorials!

Wat is een bag strap?

Een pocketriem is een kleinere versie van een gereedschapsriem waarmee je gemakkelijk je laptop, aktetas of andere grote tassen kunt vervangen. Het is perfect voor het dragen van kleinere items zoals pennen, potloden of zelfs huissleutels, die de meeste mensen meestal de gewoonte hebben om te laten vallen. Zakriemen zijn meestal gemaakt van nylon en hebben elastieken banden om kleinere voorwerpen op hun plaats te houden. Er zijn veel verschillende soorten riemen die u kunt gebruiken voor zakken, met inbegrip van lederen riemen, canvas zakken, plastic zakken en nog veel meer.

Hoe maak je een bag strap

Zakken zijn geweldig omdat je er veel meer spullen in kwijt kunt zonder dat ze veel ruimte innemen in je tas. Om een bag strap te maken, knip je gewoon een stuk stevige stof af dat ongeveer 2 x zo breed is als je tas en lang genoeg om je spullen veilig te bedekken. Nylon is een heel sterk materiaal, dus het is perfect voor dit. Naai de zakken aan elkaar met een rijgsteek of rits. Nylon is rekbaar, dus het zal zich gemakkelijk aanpassen aan de contouren van uw tas en op zijn plaats blijven, zelfs als u veel beweegt.

Hoe maak je je eigen nylon gereedschapstas?

Dit is een geweldig project voor kinderen en volwassenen die graag knutselen aan nieuwe en creatieve projecten. Volg deze stappen om je eigen nylon gereedschapsetui te maken: Meet de breedte en lengte van je gereedschap. Knip een stuk canvas of nylon, afhankelijk van welk type gereedschapstasje je wilt. Naai de canvasdelen aan elkaar, met 1×1 ribboord als basis. Voeg een trekkoord toe om de buidel vast te zetten en je bent klaar! Denk eraan dat dit alleen een gereedschapsetui is, dus het is niet bedoeld om gereedschap in te bewaren.

Hoe maak je je eigen lederen gereedschapsetui?

Leer is een natuurproduct dat soms wordt geassocieerd met runderhuid. Het is ook een van de meest populaire materialen voor tassen, dankzij zijn duurzaamheid en zachtheid. Er hangt echter wel een prijskaartje aan en u kunt niet zomaar een lederwinkel binnenstappen en een tas kopen. U moet de beste kwaliteit leer kopen die u kunt vinden, vooral als u het voor een tas wilt gebruiken. Je kunt bij veel warenhuizen prachtige zwarte leren riemen vinden voor meer dan $300, dus raak niet al te enthousiast als je er een wilt maken voor $40. Als je op zoek bent naar een goedkopere optie, kun je altijd gaan voor een goedkoper alternatief zoals canvas of plastic tassen. Een canvas tas is echter niet alleen goedkoper, maar ook niet duurzaam genoeg voor regelmatig gebruik. Als u op zoek bent naar waar voor uw geld, kunt u overwegen om te investeren in een tas van echt leer. Natuurlijke materialen staan erom bekend langer mee te gaan dan hun door de mens gemaakte tegenhangers.