The Benefits of Using Cast Stone

industrial zone, steel pipelines, valves and gauges - pipe stockfoto's en -beelden

Als u een decoratieve muur of een product bouwt dat "one-piece-ness" vereist, zoals een moderne architecturale sculptuur, biedt een decoratief pipe and drape-systeem de grootste flexibiliteit en een uitzonderlijke waarde. Bij artistieke constructies zijn materiaalkeuze en constructietechniek van belang.

Gemetselde muren

Bij gegoten beton wordt de steen om een ​​keramische frameconstructie gegoten. Eenmaal droog wordt het in de gewenste vorm gegoten. De steen duurt langer om te drogen en is minder duur dan klei. Ook heeft een goed gemaakte steen minder kans op barsten of dementie dan een gegoten betonnen muur, die ook minder licht vangt dan gegoten steen. Ook zichtbaar vuil of gebreken zullen minder snel slijten, dus het afwerken van de muur is een must.

de arbeidskosten zijn bij het opzetten hoger dan bij gietsteen, maar alleen al om die reden past dit type wand uitstekend bij een geproduceerde overkapping.

gegoten steen

Er zijn een paar voordelen voor het gebruik van gegoten steen over een gegoten betonnen muur. Ten eerste, omdat steen niet zo zwaar is als beton, kost het minder tijd om de basis op te zetten. Het gewichtsverschil is geen probleem als de muur wordt ondersteund door palen, zoals in een tuin, maar als de muur als schaduw wordt gebruikt is het toch extra. gegoten steen projecteert ook een ander "gevoel" in de kamer, waardoor het vaak een zacht wiegende beweging krijgt. Deze muur zal, omdat hij gewichtloos is, verschuiven wanneer hij wordt gevorderd om zijn volledige loop te voltooien. Ten slotte is gegoten steen aanzienlijk minder schurend, waardoor het de afdrukken van andere stenen kan opnemen.

Hoewel ze iets duurder zijn, zijn gegoten stenen in veel opzichten veiliger dan hun gegoten betonnen wandtegenhangers. Dit geldt vooral als u van plan bent uw muur te onderhouden. De geleidestangen, die de lamellen van de gegoten stenen vasthouden, zullen de stenen naar beneden trekken naar het trottoir eronder. Dit vermindert de kans op uitglijden van de stenen en werkt samen met het vermogen van de gegoten steen om te polijsten of goed af te dichten. Wanneer dit gebeurt, schuiven de stenen naar de oppervlakte en wordt de patina geopend. Ten slotte zijn gegoten stenen muren glad, waardoor ze niet omvallen tijdens het verplaatsen.

Er is ook de mogelijkheid van klokgelui, dat is wanneer de boven- en onderwanden elkaar ontmoeten. Deze wand wordt alleen ondersteund door de lamellen en is in nieuwstaat altijd glad.

Kleuren en tinten.

Het meest gebruikte en populaire materiaal voor muren van tegenwoordig is verf. Op elk willekeurig moment is waarschijnlijk 90% van de constructies waarin dit materiaal is gebruikt, gemaakt in de moderne tijd, van glaswerk tot sieraden. Zelfs materialen als spijkerstof en behang kunnen met verf worden bedekt. Elke ingebouwde plastic coating is echter ook een mogelijke optie, net als verven en zelfs metalen versieringen zoals behang met stukjes zilver.

Ruggen en vullingen

Afgezien van verf, zijn andere populaire backings synthetisch of natuurlijk. Veel synthetische backings zijn gemaakt van cellulose, hout, linnen en/of bont. Veel natuurlijke backings zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en texturen, hoewel veel vergelijkbaar slijtvast zijn.

Natural latex is perhaps the hardest of these, and is an integral component of many flooring products. The ductile latex from a cow's milk-suckle is one especially well-developed in this field. Natural latex has the added benefit that is difficult to break down because of its tight pool of cells. Retailing and manufacturing processes used to make natural latex are primarily safe for the environment, although any exterior chemicals would have to be used by the manufacturer.

Als u uw voet neerzet op een zacht, aangenaam oppervlak, krijgt u een aangenaam, verjongend gevoel dat belangrijk is voor het interieur van uw huis. Hardhouten vloeren gemaakt met een goed oppervlak zullen u helpen uw decordoel te bereiken, omdat het de stijl van uw huis zal accentueren. Dus, ongeacht het ontwerp en het uiterlijk van uw vloer, u moet erop karperen, of op zijn minst een plan hebben hoe u dat moet doen!